+32(0)484 14 25 62 info@tpldakwerken.be Jozef Voldersstraat 23, 3970 Leopoldsburg

Gevelwerken

Gevelbekleding in PVC, Lei, Hout of Vezelcement

Gevelwerken

Wij gebruiken verschillende producten om uw gevel te bekleden. Na uitgebreid advies aan ons klanten kiezen we de juiste materiaal om de gevel te bekleden. Indien het een natuurlijke look en een lange levensduur moet hebben raden we hout aan als gevelbekleding. Tegenwoordig word dit meer en meer gebruikt bij nieuwbouw omdat dit een stijlvol karakter geeft aan een woning.

Er zijn natuurlijk ook PVC en vezelcement voor gevelbekledingen. Dit zijn materialen die gevraagd worden wanneer het volledig onderhoudsvrij moet zijn. In pvc en vezelcement zijn er ook ondertussen houtstructuren van toepassing. Zo heeft u voor de prijs van pvc en vezelcement een look van hout. Bij renovaties raden we ook aan om samen met de gevelbekleding ook te isoleren met PIR platen. Zo kunt u in aanmerking komen van premies waardoor het nog betaalbaarder wordt.

Bij grotere oppervlaktes kunnen we ook uw gevel bekleden met leien. Dit natuurlijk in natuur of kunstleien. Voor gevelbekleding werken we samen met Deceuninck (pvc) en Cedral Click Wood van Eternit (sidings).

Gevelwerken

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Contacteer ons

Laar je inspireren door onze dakwerken bij tevreden klanten!

Bekijk de realisaties